التصفح للزوار محدود

البيض الاسكوتلاندي

9


دي صورة الطبق


20090119918ys2.jpg



المقادير


8 بيض مسلوق و مقشر
1/2 كيلو لحم مفروم ناااااااااااعم
1 بصلة مفرومة ناعم
1 طماطم مبشورة
1 ملعقة كبيرة سمنة نباتي
رشة ملح و فلفل أسود و بهارات


الطريقة


نخلط اللحم + البصل + الطماطم + الزبدة + الملح و الفلفل و البهارات كويس


و دي صورة لخليط اللحم و البيض المسلوق


20090119905zl4.jpg



نغلف البيض باللحم كويس زي الصورة


20090119907ys5.jpg



نقفل ورق الألومنيوم علي كل بيضة لوحدها من جميع الجهات كويس و نرص البيض في القالب


20090119912vt8.jpg



و نخلها الفرن الساخن مسبقا لمدة 1/4 ساعة و نشغل الفرن من تحت فقط
و نطلعها من الفرن و نفك ورق الالومنيوم بحرص و نرجعها القالب مرة تانية و ندهن السطح بالسمن علي خفيف


20090119913ym2.jpg



و ندخلها الفرن مرة تانية و نشغل الشواية حتي تحمر
و دي صورتها بعد التحمير


20090119915fe1.jpg



ثم تقطع كل واحدة لنصفين و ترص في طبق التقديم و تقدم مع البطاطس المحمرة


20090119916jf2.jpg



و عن قرب


20090119917zy1.jpg



و بالهنا و العافية​
للامانة الموضوع منقول من احدى المنتديات ..لكن انا مجربته طعمه لذيذ وراح ينبسطو حبايبنا الله يشفيهم لنا
 

عودة
أعلى