عجة الكوسة من مطبخي

حنونة مصر

Well-known member
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

هذه مطبخي عجة الكوسة


اتمني تعجبكم

واليكم المقادير

3 حبة بصل متوسطة الحجم
كيلو كوسة متوسطة الحجم
1 حبة بطاطس كبيرة الحجم
حزمة كسبرة خضراء وشبت
فلفلة اخضر
دقيق
التوابل المطحونة وهم ( كسبرة ناشفة + ملعقتين ونص ملح + كمون اخضر + ملعقة زنجبيل + ملعقة كركم + فلفل اسود + سكر بسيط )
7 بيضات



الطريقة
تقلي البصل المقطع علي نار هادي وتطفي النار مباشرة قبل تتحمر
تبشر الكوسة بواسطة المبشرة الكهربائية
تقطع بطاطس علي شكل مكعبات صغيرة خالص
ثم تقص الكسيرة الخضراء والشبت مع بعض بواسطة المقص
وتقطع فلفل اخضر
وترش شوية دقيق
ونص التوابل المطحونة

do.php



والبيض مع باقي التوابل

do.php



وتحط البيض والبصل المقلي الباردة مع طبق الكوسة المبشورة وتقلب جيد

do.php


وبعدين تسخني الصينية المدهونة بالزيت وبعد تغلي الزيت اضيفي الخليط السابق

do.php


ثم توضعي في الفرن حتي تصبح محمرة وتقدم مع السلطة
للاسف ياجماعة نسيت اصور الطبق مع السلطة

do.php


بالهنا والشفا

اتمني تعجبكم ولاتنسوا التقييم
:m0dy_net-742::m0dy_net-742::m0dy_net-742::m0dy_net-742::m0dy_net-742:
:m0dy_net-742::m0dy_net-742::m0dy_net-742:
:m0dy_net-742::m0dy_net-742:
:m0dy_net-742:
do.php




 
رد: عجة الكوسة من مطبخي

يعطيك العافيه
احسها لذيذه يسلم ايديكي
 
رد: عجة الكوسة من مطبخي

لفت نظري اسم الطبق
يبدوا انه شهي
سلمت يمناكِ حبيبتي
 
رد: عجة الكوسة من مطبخي

يسلمووووووووو ايدكي

أختي الحنونة
 

عودة
أعلى