التصفح للزوار محدود

الرقاق باللحم المفروم

نورالقرآن

التميز
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



المقادير

1/2 كيلو رقاق
سمن سايح
شوربة
1/2 كيلو لحم مفروم معصج
الطريقة
- نحضر صينية و ندهنها بالسمن نضع اول ورقة ناشفة ثم
- نقوم بغمس ورقة ورقة من الرقاق في صينيه فيها الشوربة ساخنة جداااا مع وضع السمن بين الطبقات
و عندما ننتهي من نصف كمية الرقاق،
نفرد العصاج على السطح ثم نقوم برص النص المتبقي من الرقاق
بعد غمسه في الشوربة برضه ولما نخلص كمية الرقاق كلها
نقوم برش القليل بالسمن
227622e48e.jpg

- توضع صينية الرقاق بالفرن لحد ما تحمر
بعد خروج الصينية من الفرن نقوم بتغطيتها بغطاء
علشان الرقاق يطرى
لو انتى عيزاه طرى فية طريقة اخرى فى السو ا انك تسوية على البوتوجاز من فوق على نار هادية وضعى شياطة الارز على البوتوجاز وتقفى تلفى الصينية براحة كل شوية وبطرف السكينة ترفعى وتشوفى احمرت والا لسة
جينا بقى للحتة اللى فيها الحرفنة كلها اوعى تتكسر وتقع
mood12.gif
mood12.gif

تجيبى صينية اصغر شوية بسيطة وموش غويطة وتدخليها جوة صينية الرقاق وتمسكيهم ببعض كويس وتقلبى بسرعة وبعدين تنزليها يا اما بيدك من الطرفين او تزحزحيها من على الصينية بالراحة الطريقة بعد وضع سمن طبعا
الطريقة دى تحتاج كمية سمن اكثر علشان ما يلزق الرقاق بس بصراحة بيبقى اطعم ومقرقش من برة وطرى من جوة


منقول
 
يسلموووووووووووووووو
يعطيك العافية
تقديري
بنت التحدي
 
اللهم آآآمين
شكرا على مروركم الطيب
بارك الله فيكم

forgive.gif
 
اللهم آآآمين
شكرا على مروركم الطيب
بارك الله فيكم

forgive.gif
 

عودة
أعلى