طريقة عمل الباستا فلورا من مطبخي

حنونة مصر

Well-known member
ازيكم يا اعضاء التحدي
ان شاء الله تكونوا احسن حال

هذا طريقة الباستا فلورا "تارت المربي"
من صنع يدي

بصراحة طعمها تجنن:bb (34):

اتمني تجربوا وتعجبكوا:bb (31):

واليكم

المقادير
3 كوب دقيق

3 بيضات
ربع كوب زيت
باكو بيكنج باودر
نص كوب سكر
شوية قرفة
ملعقتين كبيرتين جوز هند



الطريقة


نقوم بضرب البيض والسكر بالمضرب

img



بعدها نضيف الزيت ونضرب مرة اخري
img


ثم نضيف الدقيق والبيكنج باودر
ونخلط

img


ثم تصبح العجينة لينة

img


وضعت القرفة والجوز الهند علشان تبقي رائحة جميل ونخلط مرة اخري

img


تقسم العجينة قسمين
نجيب صينية وندهنها بالزيت
ونفرد نص العجينة

img



وضعت الصينية في البراد لمدة ساعة تقريبا لتتماسك العجينة وتصبح ألذ بعد الخبز.
والباقي في البراد كمان

وبعد ذلك نضع المربي علي وجه العجينة بالصينية

img



ونجيب الجزء التانى من العجينه
ووضعته علي شكل مربعات

img



ثم توضع بالفرن بدرجة حرارة 180
وتترك حتي تستوي لمدة نص ساعة

وتقدم

img




 
التعديل الأخير:
رد: طريقة عمل الباستا فلورا من مطبخي

ممممممممم لذييييييييييييذ حلوووو ربي يعطييييكـ آلفـ عآفيييه
وتسلم الايادي
 
رد: طريقة عمل الباستا فلورا من مطبخي

يسلموا الايادي
 
رد: طريقة عمل الباستا فلورا من مطبخي

واااااااااااااااااااااااااااو

شوها الابداااااااااااع حنووونة


اعلمي وحده ثانية وارسليها لي ^_^


تسلم الأيااااااادي عزيزتي
 

عودة
أعلى